Merk: SKU: 6982

Bestel hier het gave Frankrijk t-shirt met op de linkerborst een embroidery van het team van 2000. De embroidery betreft de line-up van het elftal dat in 2000 de EK finale tegen Italië speelde. Op de bovenste rij staan van links naar rechts Zidane, Blanc, Vieira, Desailly, Dugarry en Thuram. Op de onderste rij staan van links naar rechts Henry, Djorkaeff, Deschamps, Barthez en Lizarazu. Deze finale won Frankrijk na verlenging met 2-1 door doelpunten van Wiltord en Trezeguet. Italië stond tot de blessuretijd met 1-0 voor door een doelpunt van Delvecchio. Pas in de 94ste minuut scoorde Wiltord en in de verlenging werd de wedstrijd beslist door Trezeguet. Dit t-shirt is natuurlijk in stijl van de kleuren van het Frankrijk voetbalshirt. Het t-shirt bevat een ronde hals en bestaat voor 100% uit katoen. Klik direct op de buttons om dit Frankrijk t-shirt te bestellen. Dit is een perfect t-shirt om het Franse voetbalelftal mee aan te moedigen tijdens een EK of WK!